rent a car
inchirieri masini
Fii gata de drum !
home despre noi masini termeni si conditii oferte speciale contact
Pentru rezervari online click aici.
INFORMATII SI REZERVARI :

  +4 0721 24 31 31E-mail: contact@rentacar.info.ro
Oferte speciale:
INCHIRIERI AUTO PE TERMEN LUNG OFERTE DE NEREFUZAT
TEL. REZERVARI: +40 721.24.31.31
Program: NON STOP ! E-mail: contact@rentacar.info.ro
Alege masina
Skoda octavia ii
Opel astra
Mercedes vito
Bmw x5
Volkswagen passat
Hyundai santa fe
Bmw x6
Mercedes ml 320 automat 4*4 diesel
Ford mondeo automata
Mitsubishi outlander
Ford focus
Mercedes e klasse
Audi a6 (automat)
Seat leon automat
Opel astra h
Mercedes a klasse automata
Volkswagen golf
Toyota land cruiser 7 locuri
Vw transporter 8+1
Volkswagen passat
Dacia logan
Volkswagen polo
 

Termeni si conditii rent a car

CONDITII GENERALE PENTRU INCHIRIERI AUTOTURISME SC FIVE RENT CAR SRL

Clientul este rugat sa citeasca si sa confirme acceptarea contractului si semnarea Contractului de inchirieri masini. Acesta trebuie sa indeplineasca toate conditiile stipulate mai jos. Proprietarul isi rezerva dreptul de a refuza inchirierea unui autovehicul fara explicatii.

Varsta clientului : Clientul si conducatorii desemnati, mentionati in prezentul contract de inchirieri auto trebuie sa aiba minim 21 de ani si sa fie posesorii unui permis de conducere valid, cu o vechime mai mare de 1 an.

Plata : Tarifele pentru inchirieri masini sunt stabilite in Euro si contin TVA-ul si asigurarile catre terti. Plata cash se face in avans, in $, EUR sau lei, la cursul BNR din ziua efectuarii platii. Plata cu carte de credit se accepta pe baza de commission astfel: visa, master card, 2,5% sau american expres 4,5 %. La livrarea masinii inchiriate se solicita o garantie de 200-800 Euro, in functie de clasa masinii inchiriate. Garantia nu va fi returanata clientului, in cazuri de distrugeri ce apar in interiorul sau exteriorul autoturismului inchiriat in buna stare de functionare de caroserie, cu toate documentele, accesoriile din dotarea masinii inchiriate, conform protocolului predare-primire semnat la livrarea masinii.

GARANTIA SE OPRESTE CLIENTULUI

a) exploatarea improprie a masinii inchiriate, precum si a pagubelor produse asupra motorului, a cutiei de viteze sau diferentialului ca urmare a scaderii nivelului uleiului sau a supraincalzirii;
b) pagubele produse asupra anvelopelor prin taiere
c) pagubele produse datorita suprasolicitarii componentelor instalatiei electrice;
d) pagubelor de orice fel produse asupra masinii inchiriate ca o consecinta a conducerii pe drumuri inundate;
e) pagubelor produse asupra oricaror subsisteme sau componente ale masinii ca o consecinta a nerespectarii regulilor de circulatie si a regulilor privind siguranta traficului, precum si a regulilor referitoare la transportul bagajelor si al aranjarii acestora in timpul transportului;
f) pagubelor produse banchetelor, mochetei, tapiseriei sau altor elemente interioare ale masinii;
g) pagubelor produse masinii ca o consecinta a folosirii acesteia in curse, intreceri sau antrenamente;
h) pagubelor produse asupra masinii daca:
- accidentul a fost produs din culpa; franciza casco
- accidentul a fost produs in urma conducerii sub influenta alcoolului, medicamentelor, somniferelor, sau a altor substante care pot afecta capacitatea de concentrare a soferului si a capacitatii de a conduce, precum si in timpulsavarsirii altor delicte privind circulatia pe drumurile publice, desi aceste fapte nu s-au produs pe drumurile publice sau in timpul comiterii altei incalcari ale legii;
- accidentul s-a produs, iar autorul incearca sa se eschiveze;
- furt sau tentativa de furt, neconfirmata de Politie sau daca Politia nu a primit nici o plangere asupra spargerii sau a tentativei de spargere; daca persoane din familia clientului sunt implicate in furtul sau pregatirea tentativei de furt sau, in cazul persoanelor juridice, a persoanei delegate.

Carburant si ulei:

Combustibilul nu este inclus in pret si se afla in sarcina clientului. Masina de inchiriat se livreaza cu minim motorina sau benzina, urmand a fi recuperate in aceeasi stare. La recuperarea masinii inchiriate, pentru combustibilul lipsa, indicat la bord, se calculeaza diferenta si se achita de client la pretul de 1,5 euro\litru. Uleiul si intretinerea vehiculului inchiriat sunt in sarcina proprietarului masinii de inchiriat.

Predare si recuperare masinii:

Livrarea si restituirea autoturismului inchiriat se face la locul, data si ora stabilite de client si mentionata in Contractul de Inchirieri Auto, fara costuri sau tarife suplimentare pe raza orasului Bucuresti. Livrarea si restituirea masinii de inchiriat se poate efectua si la alte locatii din tara, cu acordul proprietarului si pe baza unui tarif convenit. Autoturismul inchiriat va fi predat clientului in conditii generale bune, fara defectiuni ascunse sau vizibile, orice informatie asupra conditiilor de prezentare ale autoturismului fiind facuta in contract. Clientul va returna autoturismul inchiriat impreuna cu actele, accesoriile si echipamentele la locul, data si ora precizata in Contractul de inchirieri masini. In caz de intarzieri anuntate, de pana la o ora, nu se percep tarife suplimentare . La returnarea autoturismului inchiriat cu o intarziere anuntata intre una si trei ore fata de ora specificata in Contractul de Inchirieri Masini se percepe un tariff suplimentar pentru o jumatate de zi de inchiriere, iar la intarzieri de mai mult de 3 ore se percepe un tarif suplimentar pentru o zi de inchiriere. La expirarea datei de inchiriere prezentul contract devine nul daca nu s-a convenit altfel. Autoturismul inchiriat se declara furat la Politie daca intarzierea nu se anunta.

Utilizarea autoturismului inchiriat

Clientul se angajeaza sa conduca vehiculul inchiriat respectand dispozitiile legale privind circulatia pe drumurile publice. Masina va fi condusa NUMAI pe drumuri NATIONALE sau EUROPENE marcate corespunzator. Este interzisa conducerea masinii inhiriate pe drumuri de tara neasfaltate nemarcate, paduri sau drumuri forestiere.
  - va pastra in permanenta cheile si talonul asupra sa atunci cand nu se afla in autoturismul inchiriat si nu le va incredinta altei personae care nu figureaza in contractul de inchirieri masini.
  - nu va folosi autoturismul inchiriat in curse, teste, sau pentru a impinge sau remorca alte vehicule sau remorci.
  - nu va efectua reparatii asupra autoturismului inchiriat decat la garaje autorizate si numai cu acordul si conform cu instructiunile proprietarului, plata lucrarilor efectuate se ramburseaza pe baza prezentarii facturii eliberate pe numele proprietarului, insotita cu devizul de reparatii.
  - nu va lasa masina deschisa (usi, geamuri, compartiment bagaj) cu cheile in contact
  - va utilize autovehiculul inchiriat in concordant cu instructiunile de folosire ale autoturismului inchiriat emise de producatorul acestuia.

ASIGURARI PENTRU INCHIRIERI AUTO

Masina are asigurare CASCO cu franchiza aceasta find cuprinsa intre 200 si 800 euro
Asigurarea functioneata insotita de urmatoarele documente , in caz de accident este obligatorie declararea acestuia la politie care v-a constata daunele si va elibera DOCUMENTE NECESARE IN CAZ DE ACCIDENT , AVARIE SAU FURT :

Raportul politiei cu semnatura si stampila unitatii de politie
Specificarea daca a condus sau nu sub influenta alcoolului
Autorizatie de reparatii cu nume agent constatator si stampila unitatii de politie
Aceste documente sunt indispensabile pentru functionarea asigurarii si pentru repararea autovehicului .Fara aceste documente clientul este responsabil pentru costurile totale de reparatii

AMENZI DE CIRCULATIE

Toate amenzile de circulatie rezultate din nerespectarea de catre client a legilor romane in vigoare vor fi suportate de catre acesta,inclusiv amenzile sosite ulterior (ex.radar,parcare,etc).

La expirarea termenului prevazut in contractul de inchiriere societatea FIVE RENT CAR SRL isi rezerva dreptul de a-si ridica autovehiculul inchiriat chiar si fara acordul clientului . :Poza VOLKSWAGEN POLO Masina are dotari full option: aer conditionat,airbag sofer si pasager, abs, geamuri si oglinzi electrice, radio cd,sistem navigatie optional 1 eur/zi.Depozit: 200 E.

VOLKSWAGEN POLO

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 5 + 3 Consum : 4.4 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
27 E/z 25 E/z 22 E/z 20 E/z 18 E/z 80 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
540 Euro 500 Euro 450 Euro 400 Euro
Poza DACIA LOGAN Masina are urmat dotari:AC,geamuri electrice,abs,srvo

DACIA LOGAN

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 5 + 3 Consum : 6,2 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
27 E/z 25 E/z 23 E/z 21 E/z 19 E/z 81 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
550 Euro 500 Euro 500 Euro 450 Euro
Poza VOLKSWAGEN PASSAT MASINA ARE URMATOARELE DOTARI:EXTRA FULL PIELE,DVD,GEAMURI SI OGLINZI ELECTRICE,TRAPA, NAVI,INCALZIRE SCAUNE SI BANCHETA

VOLKSWAGEN PASSAT

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 5 + 5 Consum : 8,9 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
40 E/z 37 E/z 35 E/z 33 E/z 30 E/z 120 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
900 Euro 850 Euro 800 Euro 750 Euro
Poza VW TRANSPORTER 8+1 Masina are urmatoarele dotari:radio cd,aer conditionat,inchidere centralizata,airbaguri pasager si sofer,geamuri si oglinzi electrice

VW TRANSPORTER 8+1

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 9 + 8 Consum : 7,9 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
69 E/z 65 E/z 62 E/z 60 E/z 55 E/z 225 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
1.650 Euro 1.600 Euro 1.550 Euro 1.500 Euro
Tel. Rezervari: +4 0722 51 77 51 Tel. Rezervari: +4 0721 24 31 31
Poza TOYOTA LAND CRUISER 7 LOCURI MASINA ARE URMATOARELE DOTARI:SCAUNE INCALZITE,GEAMURI SI OGLINZI ELECTRICE,NAVIGATIE ROMANIA,TAPITERIE PIELE,AUTOMATA,TRAPA

TOYOTA LAND CRUISER 7 LOCURI

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 7 + 5 Consum : 9,9 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
95 E/z 90 E/z 85 E/z 80 E/z 75 E/z 285 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
2.100 Euro 2.000 Euro 1.800 Euro 1.500 Euro
Poza VOLKSWAGEN GOLF Masina are urmatoarele dotari:aer conditionat,geamuri si oglizi electrice,radio cd,6 airbaguri

VOLKSWAGEN GOLF

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 5 + 2 Consum : 6 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
35 E/z 33 E/z 31 E/z 29 E/z 25 E/z 105 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
750 Euro 700 Euro 650 Euro 600 Euro
Poza MERCEDES A KLASSE AUTOMATA Masina are urmatoarele dotari:climatronic,geamuri si oglizi electrice,pilot automat,6 airbaguri

MERCEDES A KLASSE AUTOMATA

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 5 + 2 Consum : 6,2 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
40 E/z 37 E/z 35 E/z 33 E/z 30 E/z 135 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
900 Euro 850 Euro 800 Euro 750 Euro
Poza OPEL ASTRA H Masina are urmatoarele dotari:aer conditionat,geamuri si oglinzi electrice,pilot automat,6 airbaguriradio/cd,optional navigatie.Depozit 250EURO.

OPEL ASTRA H

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 5 + 3 Consum : 5,9 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
33 E/z 29 E/z 27 E/z 25 E/z 23 E/z 100 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
690 Euro 650 Euro 600 Euro 550 Euro
Tel. Rezervari: +4 0722 51 77 51 Tel. Rezervari: +4 0721 24 31 31
Poza AUDI A6 (AUTOMAT) Masina are dotari extra full:climatronic,geamuri si oglinzi electrice,10 airbag,abs,oglinzi electrice si incalzite,+ cruise control,Depozit 600 Eur

AUDI A6 (AUTOMAT)

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 5 + 4 Consum : 8 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
65 E/z 60 E/z 55 E/z 50 E/z 45 E/z 195 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
1350 Euro 1200 Euro 1100 Euro 1000 Euro
Poza SEAT LEON AUTOMAT MASINA ARE URMATOARELE DOTARI:GEAMURI SI OGLIZI ELECTRICE,CLIMATRONIC,RADIO CD

SEAT LEON AUTOMAT

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 5 + 3 Consum : 5,8 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
38 E/z 35 E/z 32 E/z 30 E/z 30 E/z 114 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
900 Euro 800 Euro 700 Euro 650 Euro
Poza MERCEDES E KLASSE Masina are urmatoarele dotari:climatronic,geamuri si oglinzi electrice,trapa,6 airbaguri

MERCEDES E KLASSE

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 5 + 1 Consum : 6,2 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
85 E/z 80 E/z 75 E/z 70 E/z 65 E/z 255 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
1950 Euro 1800 Euro 1700 Euro 1600 Euro
Poza FORD FOCUS Masina are urmatoarele dotari:climatronic,6 airbaguri,geamuri si oglinzi electrice,pilot automat,cd mp3

FORD FOCUS

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 5 + 3 Consum : 6,8 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
35 E/z 33 E/z 30 E/z 27 E/z 25 E/z 120 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
750 Euro 700 Euro 650 Euro 600 Euro
Tel. Rezervari: +4 0722 51 77 51 Tel. Rezervari: +4 0721 24 31 31
Poza MITSUBISHI OUTLANDER Masina are urmatoarele dotari:radio cd,,geamuri si oglizi electrice,6 airbaguri,climatronic

MITSUBISHI OUTLANDER

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 5 + 5 Consum : 6,2 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
59 E/z 54 E/z 49 E/z 44 E/z 39 E/z 210 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
1150 Euro 1100 Euro 1000 Euro 900 Euro
Poza FORD MONDEO AUTOMATA Masina are urmatoarele dotari:geamuri si oglinzi electrice.climatronic,6 airbaguri,pilot automat,radio-cd

FORD MONDEO AUTOMATA

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 5 + 4 Consum : 6,2 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
40 E/z 37 E/z 35 E/z 33 E/z 30 E/z 135 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
900 Euro 850 Euro 800 Euro 750 Euro
Poza MERCEDES ML 320 AUTOMAT 4*4 DIESEL Masina are dotari extra full: 4*4 permanent, 8 airbag-uri, abs, geamuri si oglinzi electrice, radio/cd, cruise control,sistem navigatie optional.Depozit 600 eur.

MERCEDES ML 320 AUTOMAT 4*4 DIESEL

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 5 + 4 Consum : 7,5 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
95 E/z 85 E/z 75 E/z 65 E/z 55 E/z 285 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
1800 Euro 1700 Euro 1600 Euro 1500 Euro
Poza BMW X6 Masina are urmatoarele dotari:climatronic,radio cd,8 airbaguri,geamuri si oglinzi elctrice,garntie 1000 euro

BMW X6

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 5 + 4 Consum : 9,2 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
200 E/z 180 E/z 160 E/z 140 E/z 120 E/z 600 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
3600 Euro 3400 Euro 3200 Euro 3000 Euro
Tel. Rezervari: +4 0722 51 77 51 Tel. Rezervari: +4 0721 24 31 31
Poza HYUNDAI SANTA FE Masinare are urmatoarele dotari:climatronic,geamuri si oglinzi electrice,opt air baguri,radio cd,comenzi pe volan,pilot automat

HYUNDAI SANTA FE

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 5 + 4 Consum : 6,9 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
62 E/z 57 E/z 53 E/z 49 E/z 45 E/z 186 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
1350 Euro 130 Euro 1100 Euro 1000 Euro
Poza VOLKSWAGEN PASSAT Masina are dotari full option: aer conditionat, airbag-uri, geamuri si oglinzi electrice, radio-CD, alarma, abs,sistem navigatie optional.Depozit: 250 Euro.

VOLKSWAGEN PASSAT

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 5 + 4 Consum : 4,1 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
46 E/z 44 E/z 39 E/z 36 E/z 33 E/z 138 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
990 Euro 950 Euro 900 Euro 800 Euro
Poza BMW X5 Dublu climatronic,geamuri electrice,oglinzi electrice si incalzite,navigatie,car kit,4*4 permanent

BMW X5

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 5 + 4 Consum : 9.2 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
120 E/z 115 E/z 100 E/z 95 E/z 90 E/z 350 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
2700 Euro 2500 Euro 2500 Euro 2500 Euro
Poza MERCEDES VITO Masina are urmatoarele dotarii:climatronic,senzori ploaie,senzori de lumina,geamuri si oglinzi electrice,pilot automat

MERCEDES VITO

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 9 + 8 Consum : 9,2 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
69 E/z 65 E/z 60 E/z 55 E/z 50 E/z 135 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
1500 Euro 1400 Euro 1300 Euro 1200 Euro
Tel. Rezervari: +4 0722 51 77 51 Tel. Rezervari: +4 0721 24 31 31
Poza OPEL ASTRA MASINA ARE URMATOARELE DOTARI:ABS,AC,SERVO,GEAMURI ELECTRICE,RADO CD

OPEL ASTRA

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 5 + 2 Consum : 6,7 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
39 E/z 37 E/z 35 E/z 30 E/z 30 E/z 117 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
900 Euro 800 Euro 700 Euro 600 Euro
Poza SKODA OCTAVIA II Masina are dotari full: climatronic, 8 airbag, abs,geamuri si oglinzi electrice, radio/cd ,sistem navigatie optional 1 eur/zi.Garantie 300 E.

SKODA OCTAVIA II

REZERVA ACUM !
Pasageri / Bagaje : 5 + 4 Consum : 5 L / 100km
1-4 zile 5-10 zile 11-20 zile 21-30 zile 30+ weekend
35 E/z 33 E/z 31 E/z 29 E/z 25 E/z 105 E/z
1 luna 2 luni 3 luni 6 luni
750 Euro 700 Euro 650 Euro 600 Euro